flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Конкурс на заміщення вакантної посади державної служби категорії «В» станом на 16 лютого 2018 року

16 лютого 2018, 11:16

Конкурс на заміщення вакантної посади державної служби категорії «В»

16 лютого 2018 року

           Володимирецький районний суд Рівненської області відповідно до наказу «Про оголошення конкурсу на зайняття вакантної посади » в Володимирецькому районному суді Рівненської області» від 16.02.2018 № 7-А оголошує конкурс на зайняття вакантної посади  судового розпорядника Володимирецького районного суду Рівненської області.

Документи для участі у конкурсі приймаються до 12 березня 2018 року.

Конкурсний відбір на посади буде проведено 16 березня 2018 року об 10 год. 00 хв.

За додатковою інформацією звертатись за телефоном (03634) 2-48-53

 

Затверджено

Наказом керівника апарату

Володимирецького районного суду

Рівненської області

№ 7-А від 16.02.2018 року

 

УМОВИ

проведення конкурсу на зайняття посади державної служби категорії «В» судового розпорядника Володимирецького районного суду Рівненської області

 

Загальні умови

 

Посадові обов’язки

     Перевіряє технічну оснащеність залу судового засідання та в разі її невідповідності вимогам безпеки негайно сповіщає керівника апарату суду або головуючого у справі, а також вживає всіх можливих заходів щодо усунення виявлених недоліків.

     Забезпечувати безпечні умови роботи суддям та працівникам апарату суду в залі судового засідання, іншому приміщенні, в разі проведення судом виїзного засідання.

      З’ясовує своєчасність направлення заявки-наряду на доставку до суду органами внутрішніх справ та конвойною службою міліції затриманих осіб та таких, які перебувають під вартою. Повідомляє керівника апарату суду, головуючого про можливу затримку їх доставки.

      З урахуванням кількості місць та забезпечення порядку під час судового засідання визначає можливу кількість осіб, які можуть бути присутні в залі суду, та визначає конкретні місця їх розміщення.

       Вживає всіх необхідних заходів щодо підтримання громадського порядку та припинення проявів неповаги до суду, а саме: забезпечення виконання учасниками процесу та особами, які є в суді, вказівок та розпоряджень головуючого у справі, пов’язаних з дотриманням процесуальних вимог судочинства; забезпечення доставки до місця проведення судового засідання справи та речових доказів, їх збереження під час розгляду справи та повернення до канцелярії суду; забезпечення виконання рішень суду щодо застосування передбачених законодавством України заходів примусу стосовно учасників судового процесу та порушників громадського порядку; здійснення інших заходів визначених головуючим у справі чи керівником апарату суду.

       Запрошує, за розпорядженням головуючого у справі, до залу судового засідання свідків, експертів, перекладачів та інших учасників судового процесу.

        Виконує розпорядження головуючого у справі про приведення до присяги перекладача, експерта відповідно до законодавства.

        Запрошує до залу судового засідання свідків та виконує вказівки головуючого у справі щодо приведення до присяги.

        За вказівкою головуючого у справі під час судового засідання приймає від учасників судового процесу документи та інші матеріали і передає до суду.

        Вживає заходів щодо видалення, за розпорядженням головуючого у справі, із залу судового засідання осіб, які проявляють неповагу до суду або порушують громадський порядок.

        За вказівкою керівника апарату суду надає допомогу працівникам органів внутрішніх справ щодо підтримання громадського порядку, охорони приміщень суду, забезпечення додаткових заходів безпеки (тільки в робочий час).

        Забезпечує дотримання вимог процесуального законодавства щодо виключення можливості спілкування допитаних судом свідків з тими, яких суд ще не допитав.

        Забезпечує виконання вимог процесуального законодавства щодо проведення закритого судового засідання та вживає заходів до обмеження входу до залу судового засідання сторонніх осіб.

         Уживає заходів безпеки щодо недопущення виведення з ладу засобів фіксування судового процесу особами, присутніми в залі судового засідання.

         Для забезпечення невідкладного розгляду справи з питань, що виникли в процесі її слухання, за розпорядженням головуючого у справі здійснює термінову доставку в установи та організації, а також фізичним особам листів, викликів, інших документів.

         Виконує інші розпорядження головуючого у справі, доручення керівника апарату суду, щодо забезпечення належних умов для проведення судового засідання.

         Виконує інші обов’язки покладені наказом керівника апарату суду.

          Відповідає за дотримання працівниками апарату суду вимог охорони праці, техніки безпеки, пожежної безпеки в приміщеннях та на території суду.

         Виконує обов’язки кур’єра.

         Здійснює контроль за додержанням правил протипожежної безпеки в своєму робочому кабінеті.

 

Умови оплати праці

1) посадовий оклад – 2 643 грн.

2) надбавка та доплати відповідно до статті 52 Закону України «Про державну службу» від 10.12.2015 №889-VIII

Інформація про строковість чи безстроковість призначення на посаду

 Безстроково

Перелік документів, необхідних для участі в конкурсі, та строк їх подання

1) копію паспорта громадянина України;

2) письмову заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів до зайняття посади державної служби, до якої додається резюме у довільній формі;

3) письмову заяву, в якій особа повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», та надає згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону;

4) копію (копії) документів про освіту;

5) оригінал посвідчення атестації щодо вільного володіння державною мовою (у разі подання документів для участі у конкурсі через Єдиний портал вакансії державної служби НАДС подається копія такого посвідчення, а оригінал обов’язково пред’являється до проходження тестування);

6) заповнену особову картку встановленого зразка;

7)декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік.

 

Термін подання документів для участі в конкурсі: до 18 години 00 хвилин  12 березня 2018 року.

Місце, час та дата початку проведення конкурсу

34300,  смт Володимирець, вул. Вишнева, 11

16 березня 2018 року о 10:00 годині

 

 

Прізвище, ім’я та по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення конкурсу

Большая Тетяна Леонідівна

(03634) 2-48-53

inbox@vl.rv.court.gov.ua

Кваліфікаційні вимоги

1.

Освіта

 Не нижче  ступеня молодшого бакалавра або бакалавра  за спеціальністю «Правознавство» або «Правоохоронна діяльність»

2.

Досвід роботи

Не потребує

3.

Володіння державною мовою

Вільне володіння державною мовою

Вимоги до компетентності

1.

Технічні вміння

Вміння використовувати комп'ютерне обладнання та програмне забезпечення, використовувати офісну техніку

2.

Якісне виконання поставлених завдань

Вміння працювати з інформацією, орієнтація на досягнення кінцевих результатів, вміння вирішувати комплексні завдання, вміння надавати пропозиції, їх аргументувати та презентувати

3.

Особистісні компетенції

Відповідальність і пунктуальність, системність і самостійність в роботі,  уважність до деталей, наполегливість, ініціативність, комунікабельність, вміння працювати в стресових ситуаціях та з великим обсягом інформації.

Професійні знання

1.

Знання законодавства

Знання:

1) Конституція України;

2) Закони України «Про державну службу»; 

3) «Про запобігання корупції»

2.

Знання спеціального законодавства, що пов’язане із завданнями та змістом роботи державного службовця відповідно до посадової інструкції (положення про структурний підрозділ)

1) Закони України «Про судоустрій і статус суддів»; «Про звернення громадян»; «Про доступ до публічної інформації», «Про державну службу», «Про очищення влади»; «Про захист персональних даних»;

2) Положення про автоматизовану систему документообігу суду, затвердженого Рішенням Ради суддів України № 25 від 02.04.2015 року;

3) Інструкція з діловодства у місцевих загальних судах, апеляційних судах областей, апеляційних судах міст Києва і Севастополя, апеляційному суді Автономної республіки Крим та Вищого спеціалізованому суді України  з розгляду цивільних і кримінальних справ, затверджену Наказом ДСА України від 17.12.2013 року № 173